AKSARAY / ESKİL - Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi

Nis

Mart ayının öğrencisi Esma ÖZKAN seçilmiştir.Kendisini tebrik eder,örnek davranışlarının ve başarısının devam etmesini dileriz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıklar yayımlandı. Bu kapsamda örnek sorulara ve çözüm videolarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Şbt

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu kazanım tabloları yayımlandı.Tabloları incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirisiniz.

Şbt

Ortak sınav yapılacak olan 9.Sınıf Matematik ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerine ait konu kazanım tabloları yayınlanmıştır.Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dosyalara ulaşabilirsiniz.

Şbt

Sorumluluk sınavlarımız yeni eklenecek sınavlar nedeniyle ertelenmiştir.Yeni tarihlerimiz aşağıda verilmiştir.

Şbt

Yenilenen ders programımızı aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Şbt

Aşağıdaki linke tıklayarak sınav programının tarihlerini öğrenebilirsiniz.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde şubat döneminde yapılacak olan sorumluluk sınavı tarihlerini öğrenmek iççin aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Şbt

Yeni dönemimizde geçerli olan ders programımızı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ock

Okulumuzun I.Döneminin ilk veli toplantısı 11 Ocak Perşembe Günü saat 11.00'de yapılacaktır.Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ara

ARALIK AYININ ÖĞRENCİSİ: Naile KESKİN (11/A)

Aralık ayının öğrencisi 11/A sınıfından Naile KESKİN. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Naile.

Ekm

Okulumuzda yapılacak I.Dönem I.Sınav tarihleri her sınıf düzeyinde belirlenmiştir.Sınavlarda hangi konu ve kazanımlardan soru çıkacağı öğretmenlerimiz tarafından belirlenmiş olup aşağıda belirtilmiştir.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem II.Yazılı sınav tarihlerimiz için aşağıdaki linke tıklayıp dosyayı indirebilirsiniz.

Ara

Kasım Ayı Öğrencimiz 12/B sınıfından Ahmet KALKAN olmuştur. Öğrencimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz kız öğrenci pansiyonu yemke listesine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.