AKSARAY / ESKİL - Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AYIN ÖĞRENCİLERİ

Okulumuz bünyesinde her ay yapılan değerlendirmeler sonucunda ayın öğrencisi seçilmektedir.

EKİM AYININ ÖĞRENCİSİ: KÜBRA MUTLU (9/B)

Ekim ayının öğrencisi 9/B sınıfından Kübra MUTLU. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Kübra.

KASIM AYININ ÖĞRENCİSİ: AHMET KALKAN (12/B)

Kasım ayının öğrencisi 12/B sınıfından Ahmet KALKAN. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Ahmet.

ARALIK AYININ ÖĞRENCİSİ: Naile KESKİN(11/A)

Aralık ayının öğrencisi 11/A sınıfından Naile KESKİN. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Naile.

OCAK AYININ ÖĞRENCİSİ: Murat KOYUNCU(9/A)

Ocak ayının öğrencisi 9/A sınıfından Murat KOYUNCU. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Murat.

ŞUBAT AYININ ÖĞRENCİSİ: Recep SARISAKAL(10/A)

Şubat ayının öğrencisi 10/A sınıfından Recep SARISAKAL. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Recep.

MART AYININ ÖĞRENCİSİ: Esma ÖZKAN(12/A)

Mart ayının öğrencisi 12/A sınıfından Esma ÖZKAN. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Esma.

NİSAN AYININ ÖĞRENCİSİ: Hatice Nurcan MUTLU(12/B)

Nisan ayının öğrencisi 12/B sınıfından Hatice Nurcan MUTLU. Arkadaşlarına örnek davranışların ve başarınla teşekkür ederiz Hatice Nurcan.

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 30.04.2024 19:34 - Görüntülenme: 760