Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında pansiyondaki öğrencilerimizle İnci Pastanesini ziyaret ettik. Pastane sahibi Fahrettin ALTAN tarafından pasta yapımı,süslemesi ve pasta yapmanın incelikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Daha sonra öğrencilerimiz pasta süslemesinde görev aldılar. Uygulamalı olarak bir pastanın yapım aşamasına katıldılar.Okulumuz olarak İnci Pastanesine teşekkür eder,bol kazançlar dileriz.
Okulumuzdaki öğrencilerimize Toplum Sağlığı Merkezi tarafından sağlık ve hijyen eğitimi konularında bilgilendirme yapıldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında üniversiteye yerleştirilen öğrencilerimize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, “Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturuluyor. Okulumuzda bugün için farkındalık oluşturmak amacı ile bir tatbikat yapıldı ve program sunumu gerçekleştirildi.